Inleiding

in Italiano

horizontal rule

WELKOM

horizontal ruleSpapens Fresh Food, gesitueerd te Marcinelle, is een groothandel in vleeswaren, kaas, conserven en horecaspecialiteiten, gericht op de detailhandel in algemene voeding, slagers, fijnkostzaken, snackbars en traiteurs.

De bewuste keuze om ons regionaal en doelgericht te plaatsen t.o.v. ons specifiek cliënteel, heeft na jarenlange opbouw geleid tot onze sterke positie in en rondom de streek van Charleroi, Namen en Bergen. Onze unieke Cash- en Carry formule, of, naargelang de keuze van de klant, onze stipte en correcte leveringsformule, heeft ons inmiddels de reputatie bezorgd van betrouwbaarheid en rentabiliteit voor de kleinhandelaar.

Onze grootste troef is ons uitgebreide assortiment. Naast het bieden van een exclusief gamma aan nationale en internationale producten, doch nooit tevreden over de huidige perfectie, blijven we streven naar verbeteringen in dienstverlening, prijs en assortiment. Als medeoprichter en lid van de Fine d'Or Group kunnen we, naast dit gamma en het eigen assortiment, een aanbod verzekeren van meer dan 3000 artikelen, waaronder deze van de meest courante Belgische en Europese marktleiders.

Dit aanbod omvat alle bereide vleeswaren, kaas en zuivel, vispreparaties en afgeleide diepvriesproducten, deegwaren en bladerdeegspecialiteiten, conserven, diepvriesbrood, ijs, wijn, oliën en vetten, bereide salades en sauzen, kruiden, enz...

Overtuig jezelf en breng ons een bezoekje op ons 'salon van de gastronomie', geopend van 1 Januari tot 31 December.

Veerle en Koen Spapens, de bedrijfsleiders

 

 

 


klik op de foto
 om te vergroten.


info@spapens.be

horizontal rule