Nieuw(s)


horizontal rule

horizontal rule

 
Uitbreidingswerken

Einde 2009 starten we met een nieuwe uitbreiding van onze magazijnen.  Het diepvriescompartiment zal worden uitgebreid, de gekoelde winkelruimte wordt herschikt en de facturatieeenheden zullen meer dan een facelift krijgen.

In functie van oa. de HACCP-normen doen we er eveneens alles aan om onze goede naam inzake hygiëne, klantvriendelijkheid en structuur nog efficiënter te maken. 

 
Nieuw logo "Spapens"

Je zag het misschien al op onze folder of op onze website:
we hebben een nieuw logo!

   >>>   

In 1982, bij het opstarten van de BVBA Spapens C&J, ontwierp cartoonist Brasser het gekende “Salami”-icoontje. Toen de firma later haar gamma met kaas en zuivelproducten ging uitbreiden, werd het “Kaas”-icoontje aan het logo toegevoegd. Jarenlang vormde dit het logo. In de loop der jaren echter, groeide het assortiment van de firma, waardoor het logo niet meer voldoende aansloot bij diverse artikelgroepen zoals onze traiteurproducten, diepvries, voorgebakken brood en conserven.

Dit jaar bestaat de firma 50 jaar. Een mooie gelegenheid om niet alleen te toasten op het verleden, maar ook op de toekomst. In dit kader besliste de familie Spapens, enigszins met spijt in het hart, om een nieuw logo te ontwerpen: speels, tijdloos, sober. Fresh Food staat uiteraard voor het kwalitatieve uitgebreide assortiment. Maar dit nieuwe logo betekent zeker niet dat de waarden van de firma veranderen. Spapens blijft nog steeds een familiebedrijf waar een goede prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd blijft en de klant centraal zal blijven staan.

Structuur Spapens

Naar aanleiding van de recente veranderingen binnen de firma, is de structuur van de firma gewijzigd. “BVBA Spapens C. & J.” wordt nu “CVBA Spapens”.

 
Parkeergelegenheid

Weldra wordt gestart met de afbraak van de gebouwen voor onze ingang. We hopen U dan ook binnen enkele maanden een degelijke parkeergelegenheid te kunnen aanbieden, met beschutte laadmogelijkheden.

klik op de foto
 om te vergroten.


info@spapens.be

horizontal rule